Wirtualne Targi SchmalzEXPO - poznaj technologię podciśnienia 24/7

W dzisiejszych czasach innowacyjna siła i zwinność są dla firm ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej. Dlatego też firma Schmalz otwiera nowe możliwości w zakresie łączenia innowacji produktowych i użytkowników z dziedziny automatyki i obsługi. Dzięki Schmalz EXPO, wirtualnym targom technologii podciśnieniowej, firma tworzy przestrzeń dla nowych prezentacji, dialogu i osobistych konsultacji - bez żadnej maski czy minimalnej odległości.

Schmalz EXPO - właśnie otwiera swoje drzwi. Na stoisku zwiedzający mogą poznać pięć różnych obszarów: Innowacje, rozwiązania chwytakowe dla robotyki, usługi cyfrowe, ręczne manipulacje i audytorium. Firma Schmalz przywiązuje dużą wagę do kompetentnych i osobistych konsultacji. Odwiedzający mogą uzyskać szczegółowe informacje o produktach za pośrednictwem filmów wideo, widoków 360° oraz galerii zdjęć. Mogą również korzystać z ekscytujących prezentacji ekspertów lub zadawać pytania za pośrednictwem czatu na żywo. Ponadto istnieje możliwość umówienia się na indywidualną konsultację telefoniczną lub wideo. Warunkiem uczestnictwa jest tylko bezpłatna rejestracja.
link.. expo.schmalz.com